Become-A-Star---Vincennes---30.09.2014---Poteau--BECOME A STAR starter ugen på VINCENNES i dag i løb 3/2.100 meter autostart med start kl 14.20. Hesten har fået spor nr 9.

Hesten har skiftet træner til S. GUARATO og har sat topkusken F NIVARD i sulkyen. Da det ikke er mere end 12 dg siden at trænerskiftet har fundet sted er det nok for tidligt at se om det har fået nogen positiv effekt. Hesten trives dog bedst på landet (Normandiet) og den ny træner har givet hesten 2 mdr. for at se om han kan forbedre den. Kusken er også vigtig med sin vurdering efter løbet. Vi håber den kommer i mål med en god præmie.

I morgen kommer TRUDILUTT/RENÉ KJÆR i aktion på SKIVE banen. Løb 7/2000 med 20 meters tillæg. Program nr 6 (nr 2 i volten). Hesten løb fejlfrit sidst med en 3die plads tilfølge og holder han sig til travet håber vi på en god trio.