En trofast læser af hjemmesiden synes den er bagud med en opdatering og det vil vi selvfølgelig ikke sidde overhørigt.

EVITA GREENWOOD/JOHNNY TAKTER (forsidefoto) sluttede udenfor præmierækken på ÅBY d. 17.11.. Efterfølgende viste det sig at hesten døjer med en halsbetændelse. Det har hun gjort i et stykke tid, men nu meldes både hende og resten af stalden at være kommet over det.

CHEETAH ELEGANCE/STEEN JUUL på LUNDEN d 20.11. startede med en ødelæggende galop. Vi troede imidlertid hun fik en 4rde præmie med hjem, men hun blev diskvalifiseret, da hun blev distanceret med 11 sek. og grænsen er 10 sek.

Og endelig havde vi d 24.11 på banen i VINCENNES , BECOME A STAR/D THOMAIN (tekstfoto) i et 2.150 meeter auto løb. Hesten forsøgte angreb flere gange, men kørte sig træt tilsidst og sluttede udenfor præmierækken.