Vi har overset staldens nye 3 årige hoppe DONNA DONNA ,som sammen med JOHNNY TAKTER tog del i et 3-års løb på JÄGERSRO den 6. ds.. Det er første gang hun prøver en voltestart og spor 2 var ikke den bedste start. Var årsag til en omstart, blev efterfølgende  påkørt bagfra i første sving, som medførte en galop. Men med en opfølgning sjældent set af en 3-årig hoppe endte hun midt i feltet på en 6te plads i 1.17.5. JOHNNY TAKTER var efterfølgende fuld af lovord.

CHEETAH ELEGANCE er nu gået i vinterhi og kommer først igen til foråret.

Vi har fået en ny hest PANTIN en 4-årig vallak eft LOVE YOU e. PRALINI, en hoppe, som har tjent mere end 1 mill. kroner. Vi tror den kan blive en god Stayerhest.  Forventes til start til januar næste år.

Vi har i mellemtiden solgt både TRUDILUTT og SCISSORS og i Frankrig er BALDWIN JET blevet solgt.

Vi føler at vi med et par spændende heste står godt rustet til det kommende år 2017.