FRANKRIG:

BECOME A STAR sidste forsøg i Monté for træneren S. GUARATO blev ikke nogen succes. Hun er nu tilbage hos sin gamle træner JARMO NISKANEN og det blev et glædeligt gensyn. Man agter at prøve hende i Monté igen formodentlig på VINCENNES d 2. februar.

BOBBY JET er for sin nye spanskfødte træner ROIG BALAGUER GUILLERMO formeldt til et løb på banen i ARGENTAN d 22. ds. GUILLERMO er en ung træner, som JARMO selv har anbefalet, da han selv har opgivet hesten. Den nye træner har nogle andre trænings metoder og så bliver det spændende at se om det  giver et andet resultat.

DIXON DARK er meldt klar og er formeldt til VINCENNES d 22. ds, men kommer formentlig kun til start hvis løbet deles. Ellers bliver det et løb i CAGNES ZUR MER d 25. ds. eller VINCENNES d 30. ds. DIXON DARKs storebror  BRIAC DARK(6 år) vandt overraskende et udtagelsesløb til PdA. fælles for begge heste er at travet ikke altid stemmer.

Og endelig er vores 4-årige hoppe DARLING JET meldt klar og er derfor formeldt til et løb i CAGNES ZUR MER d 25. ds.

DANMARK:

Vores sidste nyerhvervelse den 5-årige svenske vallak PANTIN e LOVE YOU stiller til start på BJERKE d 21. ds.. Et alm 2.100 meter løb (løb nr 2) med program nr 11. Hesten er købt med henblik på at starte fortrinsvis i lange og stayerløb, da vi synes der mangler lidt bredde i både danske og svenske stayerløb. Hesten har de sidste par måneder hovedsagligt fået hård ridetræning og skal derfor nok ses lidt an i sin første start for os.

DONNA DONNA starter formentlig i et 4 års løb på ÅBY d 25. ds.

EVITA GREENWOOD er blevet meget intenst behandlet for sin problemer med hyppige halsbetændelser og går det efter planen, så starter hun i begyndelsen at februar.

Vi kommer tilbage når de forskellige startlister er klar.