Desværre savner vi fotos af vores sidste nyerhvervelse PANTIN,  der starter i morgen på BJERKE med ÅSBJØRN TENGSARED i sulkyen. Løb 2/2.100 mtr med program nr 11.  Der kan spilles på DanToto, men hesten tillægges ikke de store chancer. Den har de sidste par måneder fået hård ridetræning og skal først lige ses anfør vi ved hvor har hesten henne.

BOBBY JET/G ROIG BALAGUER starter for første gang for sin nye træner, som også sidder i sulkyen. På banen i ARGENTAN søndag den 22. ds i løb 5/2.875 volte med program nr 2. Det er lidt af en satsning at hesten gik i træning hos den unge spanske træner, som også holder til på GROSBOIS. Vi ønsker ekvipagen held og lykke og håber at løbet spænder godt af.

DIXON DARK kom desværre ikke med på VINCENNES d 22. ds., men er sikker på en startplads i CAGNES SUR MER på onsdag den 25. ds. samme dag, som DONNA DONNA løber på ÅBY, men herom nærmere.