Dagen i går var en rigtig dejlig dag. Mens vi var på vej til ÅBY fik jeg et løbsreferat med DIXON DARKs (teksfoto) løb på CAGNES SUR MER sidst på eftermiddagen. I et 2.150 meter autostart fra spor 7, tog ekvipagen kort efter start spidsen og blev der til slut. En flot sejr efter en pause på næsten 8 mdr.. Hesten vandt med adskillige længder i rekordtiden 1.13.3, en forbedring på næsten 2 sek.. Træneren sagde efter løbet at det føltes nærmest som et godt dagligt træningspas. Det vi sige at det lyder lovende

Dagens 2den rekord blev taget af DONNA DONNA/JOHNNY TAKTER (forsidefoto) i et 2.140 meter autostartsløb. Hesten er ikke specielt starthurtig og og fra spor 1 blev den desværre låst fast inderbanen. Ind på lige bane blev der aldrig angrebsplads og hesten endte på en 4rde plads med vat og masser af kræfter i behold . Tiden blev 1.15.1.