I dag torsdag starter BECOME A STAR (foto) i et Monté lærlingeløb på VINCENNES. Løb 7/2.850 meter med program nr 9. Det bliver en ung kvindelig rytter C Callico der får fornøjelsen. Træneren mener at hesten skal gå med sko på alle 4 ben, modsat de foregående løb hvor den gik uden sko og fik galop på i sidste sving. Det bliver spændende om den unge rytter kan holde den i rette gangart. Kan hun det så kan den være med blandt de første 3-4 heste.

Lørdag den 4 ds. drager MORTEN JUUL  bl. andet med PANTIN til KLOSTERSKOGEN. Den ydede en flot indsats i sin første start for STALD RITA. V 75-7 – Løb 9/2.500 mtr + 20 mtr tillæg, program nr 5 (første hest i 2den volte). Det bliver igen med ÅSBJØRN TENGSAREID i sulkyen. Vi tror den bliver blandt de 3 første.

Vi får måske en start mere på VINCENNES på søndag, nemlig BOBBY JET. Det bliver imidlertid først afgjort i morgen.