BECOME A STARs første start efter hjemkomsten til sin gamle træner JARMO NISKANEN blev et lærlingeløb på VINCENNES d 2. ds.  Den unge Charléne Calllico førte hestern til en sikker 3die plads.  Havde hun presset hesten tilsidst var det blevet til en 2den plads, men hun turde ikke af frygt for en gallop. (pladsodds 16,0)  Næste opgave bliver et sulkyløb. Træneren har i sinde at bruge hesten i begge dicipliner. Tiden blev fine 1.14.8/2.850 meter. Der kom € 6.440 ind på kontoen.

PANTIN/ÅSBJØRN TENGSARED er netop kommet over målstregen i V 75 finalen på KLOSTERSKOGEN 800 meter bane. Det blev en flot spurtsejr i det 2.500 meter lange løb med 20 meters tillæg. Efter en hård kamp om spidsen gik kusken ind bag spidshesten, blev skovlet lidt tilbage, men fik hullet kort før mål. Det blev en hård kamp med en af medfavoritterne, men den gav sig tilsidst og PANTIN tog en sikker sejr. Tiden 1.16.6 er glimrende på en kort og meget tung bane. Førstepræmien var nok 50.000

Med de heste vi har nu både i Danmark og Frankrig, tror vi, at vi går en god 2017 sæson i møde. Næste start bliver formodentlig på VINCENNES den 11. ds. med DIXON DARK.