DONNA DONNA/KIM PEDERSEN (tekstfoto) lægger ud iaften d 3. ds. på BJERKE i et lærlingeløb. Løb 7/2.100 meter med program nr 5.

Vi tror hun er med på stregen.

I morgen d 4. ds. starter vores halvpart COCO CABANA/BIRGER JØRGENSEN på BILLUND i løb 2/2000 meter. Hessten har fået spor 1 og vi tillægger hende en god vinderchance.

Pa fredag den 5.ds. har vi en meget spændende start på VINCENNES. DIXON DARK/JARMO NISKANEN (forside foto) i løb 6 et 2.100 meter auto med spor 7. Er hesten i topform bør den kunne være med på stregen. Spor 7 er ikke det bedste, men selvom det er på lille bane er sporet ikke så stor en hindring, som hvis det var på vore breddegrader.

Ugen slutter af på FORUS , lørdag den 6. ds. med PANTIN/ÅSBJØRN TENGSARED i løb 4 et langdistanceløb over 2.550 med 20 meters tillæg. Program nr 10., som sidst i anden volte. Startspor nr 6 i anden volte er i Norge en slags springspor.

Alt i alt en spændende uge.