Det har været en helt fantastisk uge. 3 sejre i 4 starter.

Vi starter først på BJERKE  onsdag den 3 ds. med DONNA DONNA/KIM PEDERSEN (forsidefoto) i et 2.100 meter auto løb for staldansatte. Efter et afventende løb, hvor hesten er bedst, blev spurten indledt ca 400 meter før mål. Spidshesten, som var løbets favorit, forsøgte at køre fra feltet. Det kunne den imidlertid ikke holde for kort efter rullede den over i galop og så var vejen åben for en flot slutspeed af DONNA DONNA/KIM PEDERSEN. Vindertiden blev 1.17.5.

Onsdag blev det vores halvpart COCO CABANA/BIRGER JØRGENSEN en flot nr 1 i et 2.000 meter løb på BILLUND TRAV. Spids og slut i den fine tid 1.18.6.

Staldens hat-trick sluttede i Frankrig, nærmere betegnet på nationalbanen VINCENNES sent fredag aften med vores fantastiske DIXON DARK/JARMO NISKANEN (tekstfoto). Hesten var seedet til en 2-3 plads, men vandt en smule overraskende i den gode tid 1.14.2 for 2.l00 meter autostart. Vinder odds 5,30. Det var med spænding vi en sen aften, lun med en let brise, skulle overvære løbet. Hvad  Fra spor 7 kom ekvipagen forholdsvis hurtig til spids og så var det spids og slut i den gode tid 1.14.2. Næste start forventes at blive den 10. juni i et 2.850 meter med voltestart.

Træneren havde på forhånd meddelt at hesten var et stykke fra topformen. Den skal bygges op til UET kvalifikationsløbet på VINCENNES med håbet om en plads i finalen på SOLVALLA sidst på efteråret.

PANTIN blev desværre uplaceret i gårsdagen V 75 løb på FORUS.