Efter et par mindre gode resultater fik DARLING JET/JARMO NISKANEN et godt løb på CABOURG. Løb 5 et hoppeløb med autostart over 2.050 meter. program nr 9 i anden række. Med lidt besvær lykkedes det i opløbet at få plads til en god finish og derved at indtage en flot 3die plads i ny rekord for hesten 1.14.3. Efter billederne at dømme var der rigtig mange tilskuere. Banen, tilskuerfaciliteter og omgivelserne i øvrigt er en fryd for øjet. Altid et besøg værd.

For DIXON DARKS vedkommende søger træneren det rigtige løb, som det sidste eller næstsidste løb inden kvalifikationsløbet til UET finalen for 4-årige heste. Det foregår den 11 sept. på VINCENNES og finalen køres på SOLVALLA. Så hesten og vi går en rigtig spændende tid i møde.

Vi har skilt os af med hingsten Emerald Heart (købt af en amatør), da den ikke opfylder de krav vi har til en løbshest.