I morgen fredag den 28. ds på BILLUND TRAV stiller CHEETAH ELEGANCE/BIRGER JØRGENSEN(forside foto) til start i løb 1/1900 meter med program nr 1. Hesten fungerer nu fint i træningen og vi forventer at se den mellem de 3 første.

På søndag den 30. ds.  har vi vores nye hest CHIEF ONE/BIRGER JØRGENSEN  med i løb 6/1.800,  Jysk 3 års Grand Prix, Consolation.  Ekvipagen har fået program nr 8. Da hesten kun har været i vort regi i ganske få dage er det svært at bedømme chancerne, men vi tror den godt kan blande sig blandt de første.

I løb 9/1.800 forsøger vi PAPARAZZI M/BIRGER JØRGENSEN. Selvom den løb sit hidtil hurtigste løb på 2.140 meter i sølvdivisionen på AXEVALLA sidste lørdag, blev det desværre til en placering udenfor præmierækken. Alligevel tror træneren den kan gøre det bedre her. Vi ved ikke om højrevejen rundt  bliver et  problem for hesten, men går det selv med spor 9, så tror vi på en trioplacering.

PS. Samme dag i BILLUND går vores 2-årige hingst DUBAI prøveløb med BIRGER JØRGENSEN i sulkyen.