Starten på JÄGERSRO den 25. ds. blev for DIXON DARK/JARMO NISKANEN (forside foto) vedkommende,  desværre en stor skuffelse, idet hesten allerede i første sving gik i galop. Ærgeligt for spillerne, da den var favorit til at vinde. Den er tiltænkt endnu et par starter i Frankrig inden prøven til UET finalen.

Fredag den 28. ds. måtte vi desværre slette CHEETAH ELEGANCE, da baneforholdene ikke var optimale på grund af den megen regn. Det lykkedes dog inden da at få DUBAI/BIRGER JØRGENSEN godkendt i et prøveløb, 2000 + 20 meter i den gode tid 1.23.1.

Så kom dagen i dag hvor vi glædede os til at se vor nyerhvervelse CHIEF ONE/BIRGER JØRGENSEN på banen i AARHUS. Løb 6/1.800 meter Jydsk 3-årings Grand Prix Consulation med program nr 8. Ikke det bedste spor for en hest der går bedst i spids. Men det lykkedes overordentlig godt for ekvipagen, som tog en sikker sejr i tiden 1.18.2. Tak til opdrætter PETER RUDBECK for vi måtte få lov til at købe hesten. Den agter vi at føre meget forsigtigt frem, så den til næste år kan vise hvad den indeholder. Vi tror, vi kan få meget glæde af.

Ugens sidste start samme sted, blev løb 9/1.800 meter med PAPARAZZI M (tekstfoto) med program nr 9.  Selvom det kun er 8 dage siden sidste start fik den tilkæmpet sig en 5te plads i tiden 1.14.8.