Vi tager til AALBORG imorgen fredag hvor DUBAI/BIRGER JØRGENSEN lægger ud i Løb 1/2.140 mtr med program nr 6. Kan den holde travet så tror vi på en god trio. Senere på dagen i løb finder vi EVITA GREENWOOD/BIRGER JØRGENSEN (forsidefoto) i løb 6/2.140 + 20 mtr med program nr 7 (nr 3 i volten). Det er et godt besat hoppeløb, hvor vi tror hun i kraft af sin gode afslutning kan være med helt fremme.

Om lørdagen drager træner MORTEN JUUL til FORUS i Norge med vore 2 heste: DONNA DONNA/EIRIK HØITOMT(tekstfoto) i løb 5/2.040 +20 meters tillæg,  program nr  10 ( nr 3 i volten) Hoppen tog sidst på BJERKE en flot sejr efter sin sædvanlige gode afslutning. Vi tror på en god trio og en lille vinder. Og endelig PANTIN/EIRIK HØITOMT i løb 7,  et stayerløb over 2.990 + 40 meter. Program nr 11 (nr 1 i volten. Vi håber han kan tage en god præmie.