DUBAI/BIRGER JØRGENSEN (tekstfoto) viste i går på AALBORG VÆDDELØBSBANE sin store styrke. Efter en tøvende start valgte kusken efter 500 meter at gå som første hest i anden række. Fik langsomt trykket luften ud af spidshesten og styrede mod en sikker sejr 1.19.6. Hesten går nu til en fortjent vinterpause og så ser vi frem til en forhåbentlig spændende 3-års sæson.

Løb 6 med EVITA GREENWOOD/BIRGER JØRGENSEN (forside foto) blev desværre helt forkert. Efter valget mellem 3die par indv. eller første hest i anden række valgte kusken det første. Måtte desværre bakke bagerts i feltet for at komme fri og på trods af sin sædvanlige gode afslutning måtte paret nøjes med en 5de plads i 1.17.0.

DONNA DONNA og PANTINs udflugt til FORUS i NORGE blev desværre aflyst på grund af stormvejr, Hestene blev simpelthen nægtet ombordstigning til færgen.