I går søndag forsøgte DONNA DONNA/RENÉ KJÆR sig i et stayerløb på SKIVE TRAV. Selvom hesten gik i galop 3-400 meter før mål voldte distancen tilsyneladende ingen problemer. Kusken måtte flere gange “redde” hesten da banen på grund af meget voldsomt skybrud nærmest var “hullet” at løbe på. Men hun kommer igen.

Anderledes gik det idag på VINCENNES i et 2.700 meter løb. ENCHILADA FACE/ADRIEN LAMY fik et perfekt løb. Hoppen er både hurtigt fra start og også hurtigt i opløbet. Overtog hurtig spidsen for kort efter at slippe til storfavoritten. Et godt udgangstempo blev hurtigt afløst af et lavt tempo. Ingen turde tilsyneladende udfordre favoritten. Således en god ryg. Først de sidste 3-400 meter blev der atter tempo på. Hullet kom hurtigt og selvom snoren til ørehætten sprang lykkedes det nøjagtigt på at komme først over målstregen. Tiden blev 1.15.7. Træneren udtaler at hun er blevet bedre og bedre i træningen så han var ikke overrasket over sejren. Det bliver spændende at se om det rækker til fremtidige løb.

Kommende løb: CHIEF ONE d 16 ds. i AALBORG,  FANTOCCINI d 23 ds. på VINCENNES og INDI DI QUATTRO på LUNDEN samme dato og endelig COCO CABANA i BILLUND d 28. ds.