Der blev til et par fornøjelige dage udi det Jydske. Ingen Vindercirkel, men et par lovende præsationer.

Først torsdag den 31. okt. i BILLUND. Først den af FRANK KJELDE fundne JOKER NEWPORT/RENÉ KJÆR. En 3-åring tysk vallak, som var topfavorit. Desværre ødelagde et par galopper i starten chancerne for en topplacering. Alligevel endte den uden den store anstregelse på en 4rde plads. Alle incl kusken spåede hesten en stor fremtid. 1.17.3 for de 1.900 mtr.

INDI DI QUATTRO/BIRGER JØRGENSEN (forside foto) viste at nu er den på vej fremad. en godkendt 2den plads i 1.16.5 for 2000 mtr volte.

Efter infektion og 2 mdr siden sidste start fik vore 3-årige hingst. GRAND ART/M ABRIVARD en godkendt 4rde plads på banen i LILLE , LE CROISÉ-LAROCHE. Det skal nævnes at hesten om en af 2 heste havde 50 meters tillæg. Den er allerede formeldt til løb på VINCENNES den 9 november.

Det var med spænding vi tog til AARHUS dagen efter for at hvordan HOCUS POCUS/RENÉ KJÆR klarede sig. Alt krudtet blev desværre brændt af i kampen om spidsen og den slagne hest endte som nr 6 i 1.18.1/2.300 mtr.

ELDORADO/MORTEN JUUL (tekst foto) fik derimod et godt løb. Blev kørt yderst fornuftig, hente spidshesten kunne den ikke, men en flot 2den plads i 1.19.4 i 1.800 meter volte med 20 meters tillæg blev resultatet.

Alle heste ydede lovende præstationer, så de bliver spændende at følge.

Kommende uge byder på starter med FANTOCCINI, GRAND ART og debut for PARIS BY CASH og måske ESTELLE BRODDA i et V 75 løb på ESKILSTUNA, men hun mangler nok pointsfor at kunne komme med.