Vi starter på LUNDEN d. 6. dec. i løb 7/2.000 mtr med INDI DI QUATTRO/RENÉ KJÆR (tekst foto). Er hesten som bedst er der en god chance for en placering blandt de 3 bedste, måske en lille vinderchance.

Vi fortsætter i Frankrig den 7. dec. på VINCENNES i løb 4 med GRAND ART/M ABRIVARD, program nr 10. Hesten havde efter sidste løb puds i næsen, så det løb kan vi glemme. Træneren mener den på distancen kan løbe en 12 tid, så det skulle forhåbentlig bringe den blandt de 3 første. Spændende bliver det.

Om søndagen den 8 dec. har vi 2 starter. Vi starter i AARHUS på JVB med ELDORADO/MORTEN JUUL i løb 4/1.800 mtr. med program nr 9. Ikke jorden bedste startspor, men med kusken snilde er der en god trio chance.

Vi slutter samme dag af i FÄRGESTAD med FATHER OF SUN/EMILIA LEO (forside foto). Løb 9/1.640 mtr. Start spor 10 er jo ikke det bedste på sprinterdistancen, men vi krydser fingrene og håber på en god trio.