Ugen startede på LUNDEN med INDI DI QUATTRO/RENÉ KJÆR i fredagens 7 løb/2.000 mtr. Hesten var favorit, men en lidt for ivrig start resulterede i en gallop, som ekvipagen hurtigt fik rettet op, en god opfølgning med en 3die plads som afslutning.

I går søndag blev det på JVB til den anden sejr for ELDORADO/MORTEN JUUL. løb 4/1.800 mtr. Efter en rolig start tog kusken chancen og kørte hurtigt til spids. Spids og slut i 1.17.7. Det ser ud til at hesten er begyndt at “nyde” det at løbe , indstillingen og det at den traver bedre og bedre,  kan måske betyde at vi kan vente endnu mere fra hesten.

Vi sluttede dagen af med endnu en sejr. I dagen 9 løb/1.640 mtr på banen i FÄRGESTAD tog FATHER OF SUN/EMILIA LEO en overlegen sejr med et par længder ned til de efterfølgende. Tiden på en halvtung bane blev 1.14.5. Træneren SANDRA LUOMALA har fået rigtig god skik på hesten.