Fredag d 14. ds.starter ELDORADO/MORTEN JUUL i AARHUS. Løb 4/1.800 meter med program nr 3. Det kunne ligne spids fra start og så må vi om den kan holde konkurrenterne væk. God trio og en lille vinder.

Så prøver FATHER OF SUN/EMILIA LEO sig igen i et klasse II løb. Denne gang på banen i MANTORP lørdag den 15 ds..

Løb 7 / V 75-3 med program nr 2,  2.640 meter med voltestart Hesten skuffede lidt i sidste start. Host og lidt rød i halsen var formentlig årsagen. Træner og kusk mener ydermere og den ikke er bedst når den får spids så det spændende hvordan kusken vil håndtere en hest der er lynhurtig fra start. En god trio meed en lillle vinder.

Vi slutter ugen af i SKIVE  ligeledes på lørdag. Løb 4/2.000 meter volte med 20 meters tillæg. Program nr 3 (1 i 2den  volte).

Den var efter ridetræning i dybt sand lidt tung, men med et løb i kroppen så skal det gå bedre denne gang. En god trio med en pæn vinderchance.