Vi lægger ud imorgen fredag den 28. aug. med INDI DI QUATTRO/MORTEN JUUL I LUNDEN i løb 4/1.600 mtr med spor nr 9. Den bliver svær med spor nr 9 på sprinterdistancen. Vi tror dog på en god trio.

Samme dag på BERGSÅKER i løb 4/1.640 mtr finder vi PARIS BY CASH/MARCUS LILIUS med spor 1. Det er et løb i en ungdomsserie. Vi tror på en god trio og en lille vinderchance.

GRAND ART/A LAMY kommer på sin hidtil sværeste opgave lørdag den 29. aug. Det franske 4 års Kriterium med en samlet præmiesum på € 170.000. Løbet må ikke betegnes som det franske Derby, det har man ganske enkelt ikke.  Der afholdes 3, 4 og 5 års Kriterium i Frankrig.  Løbet er på 2.850 mtr volte og køres på VINCENNES store bane. Ekvipagen har fået program nr 3. Hvis hesten kommer godt fra start kan en god placering ikke udelukkes. Den starter uden sko og kommer i en bedre form end sidst.

Ugen slutter af på LUNDEN i løb 6/2.000 mtr DERBY-CONSOLATION med ELDORADO/MORTEN JUUL. E-årgangen er en fantastisk årgang og fra spor 9 tillægger vi ikke hesten de store chancer for en topplacering. Måske en af de sidste præmier.