Vi har ikke været for flittige den seneste måneds tid og det må vi prøve at rette op på.

HOLMES og GRAND ART har taget midlertidigt ophold i Italien nærmere bestemt i Træner Erik Bondos træningscenter. GRAND ART har været for stresset i løb og det skulle der findes en forklaring på. Det ser ud til at være løst, men der har desværre gået ud over formen, hvilket vi så ved hestens sidste løb hvor den tilslut manglede de sidste kræfter og kom ind uplaceret med en høj puls. Den skulle have indhentet det tabte hvilket vi for se i et løb på lørdag den 10. okt på banen i Follonica, løb 1/2.200 meter auto med spor 4.

I samme periode har vores 3 årige franske hingst HOLMES deltaget i to 1.600 meter løb med 2 flotte 2den pladser først 1,14,1 og sidste gang i 1,13,6. Den returnerer til Frankrig med førstkommende transport.

Andre starter har hovedsagligt været igang i Sverige, men med skiftende resultater dog skal det nævnes at HOMELAND PELLINI tog sin første sejr i et ungdomsløb på RÄTTVIK. Spids og slut i 1.15.5 for 2.140 mtr. voltestart.

Følgende starter er planlagt:

Örebro d 6. okt. PARIS BY CASH , Løb 5/2.140 nr 6

Solvalla d 9 okt. HOCUS POCUS, Løb ?

Solvalla d 9 okt VALENTINO FACE Løb ?

Skive den 9 okt INDI DI QUATTRO, Løb 3/1.600 mtr nr 5

Follonica den 10. okt Løb 1/2200 nr 4

planlagt:

Homeland Pellini den 12. okt. Eskilstuna

Eldorado den 13. okt Eskilstuna

Father Of Sun den 27. okt. Eskilstuna