Det bliver en meget spændende week-end. SANDRA LUOMALA trænede STALD RITA heste på hjemmebane, SUNDBYHOLM, Eskilstuna.

Lørdag den 7. november:

Vi lægger ud i løb 2/2.140, HOMELAND PELLINI/ÖRJAN KIHLSTRÖM med spor 9. Vi tipper en pladschance.

HOCUS POCUS/MAGNUS A DJUSE prøver for første gang et stayerløb over 3.140 mtr. Løb 8 med program nr 1. Vi tror på en triochance.

VALENTINO FACE/RICHARD L JANSSON i løb 12, 2.140 mtr volte med program nr 1. En god trio ned en lille vinderchance.

Søndag den 8. november:

ELDORADO/MARCUS LILIUS i løb 8/2.140 mtr, et ungdomsløb, hvor også FATHER OF SUN/EMMA SMEDEBY deltager med spor nr 6. Et spændende løb med gode chancer til begge heste,

Og endelig slutter dagen af med en nyerhvelse, GILMORE TROT/MAGNUS A DJUSE, løb 12/2.140 mtr., som er finalen i BREEDERS CROWN for 3-årige hingste og vallaker. Hesten tillægges ikke de store chancer, så derfor bliver det spændende om hesten kan opnå en god placering da præmierne er rigtig gode. Indlagt billede af hesten.