Lørdag d 7. ds bød på en svag indsats af HOMELAND PELLINI nr 5 i tiden 1.15.1.  VALENTINO FACE fik en 2den plads i 1.1.6.5, kan gøres bedre. ELDORADO kæmpede, som den kan til en 5te plads i ny rekord 1.13.3 og endelig efter en god indsats blev vor nyerhvervelse GILMORE TROT NR 6 i BREEDERS CROWN FINALEN. 2.140 mtr aut i den flotte tid 1.12.8. Ekstra flot da den nu skal kastreres fordi testiklerne er snoede.  Den har smerter og en ujævn gang. Vi tror når det er overstået, at vi har en hest der kan gøre sig gældende i toppen af årgangen. En meget spændende hest.

I denne uge kommer 3 af vore 4 franskmænd til start. Den nye 2-årige hoppe INGENTIA PRIMA med FRANCK OUVRIE på LA CAPELLE d 11. ds. og på søndag d 15. ds.  HOLMES i ARGENTAN og endelig GRAND ART i et gruppe I løb på banen MODENA i Italien.  Vi kommer tilbage når de endelige startlister foreligger.