Det bliver en travl uge for træneren SANDRA LUOMALA. Allerede iaften har vi 2 heste til start på hjemmebanen ESKILSTUNA.

Løb 6/2.140mtr med spor 4 starter HOMELAND PELLINI/ANDREAS LÖVDAL (forside foto) som tillægges en god trio med en lille vinderchance. Samme dag i løb 8/2.140 mtr har vi FATHER OF SUN/ISAC LINDBERG med spor nr 4. En lille trio.

På torsdag den 19. ds. starter på ÖREBRO i løb 4/2.100 mtr PARIS BY CASH/JORMA KONTIO med spor 2. Hesten tillægges en god trio med en lille vinderchance, Samme dag i løb 6/2.100 meter med spor nr 3 debuterer vores 3 årige hoppe SWEETAND WILD/JORMA KONTIO. Vi tipper en god trio med en lille vinderchance. Vi fortsætter i løb 8/2.100 meter med VALENTINO FACE/RICHARD L JANSSSON me spor 11. Det bliver svært fra den position, men vi håber på en af de sidste præmier.

Ugen slutter af på SOLVALLA den 20. ds. Vi lægger ud i løb 1/2.640 mtr ELDORADO/JORMA KONTIO med spor nr 4. Hesten tillægges en god trio m ed en lille vinderchance. Ugen slutter samme sted i løb 3/1.640 mtr med JOKER NEWPORT/JORMA KONTIO, SPOR NR 10. Det bliver svært fra dette spor, men det vigtigste bliver at hesten får et godt debutløb for sin nye træner.

En spændende uge.