Forrige uges resultater blev lidt blandede,  Tirsdag med HOMELAND PELLINI/ANDREAS LÖVDAL på hjemmebanen, Sundbyholm blev til en flot 2den plads i 1.15.4. Samme dag og sted blev FATHER OF SUN/ISAC LINDBERG nr 3 i 1.15.4. Om torsdagen på ÖREBRO løb PARIS BY CASH/JORMA KONTIO sig til en 4rde plads i tiden 1.16.1. Vi fortsatte samme dag og sted med en debut af den 3-årige hoppe SWEET AND WILD/JORMA KONTIO med eb godkendt 3die plads i den fine tid 1.16.6. Endnu et løb samme sted og dag var med VALENTINO FACE/RICHARD L JANSSON som endte uplaceret.

Vi sluttede ugen på SOLVALLA med en startgalop af ELDORADO/JORMA KONTIO, (som ærgrer sig, fordi han kan lide hesten).

Denne uge begyndte med HOCUS POCUS/JORMA KONTIO på FÄRGESTAD i et 2.140 mtr volte med program nr 15. Hesten klarede sig godt og sluttede som vanligt rigtig godt af (bedst af alle) og blev nr 4 i 1.14.6.