GRAND ART/A ABRIVARD på VINCENNES d 27 ds. i et 2.850 meter løb. Fik en rolig start i fjerde par udv., gik i angreb og løb de sidste 500 meter i imponerende 1.06.6, hurtigst af alle. Havde han ligget lidt længere fremme så havde han været med på stregen. En 4rde plads i tiden 1.13.4.

I eftermiddag på banen i CAEN får vores nye 3-åring IF I TELL YOU/G GELORMINI debut i Stald Rita regi, Løb 5 et autostarts løb over 2.200 meter. Den savner nok et løb, men vi tror alligevel den vil være med fremme.

Samtidig starter PARIS BY CASH/RICHARD L JANSSON i Örebro , løb 4, 1609 metet med spor 11. Ikke det mest optimale, men vi håber på en af de sidste præmier.

Dagen efter den 31 ds. finder vi SWEET AND WILD/RICHARD L JANSSON i et 2.140 mtr løb med spor 11. Sporet trækker ned så vi håber igen på en af de sidste præmier.

April måned indledes med et løb på hjemmebane i Eskilstuna.  Et 4 års løb, løb 8/1.640 meter med GILMORE TROT/RICHARD L JANSSON. Hvis den har glemt sidste løb, som blev en hård omgang tror vi den er med på stregen.