23. januar løb GRAND ART/GABRIELE GALORMINI en flor 3die plads hjem i et 2.700 meter løb på Vincennes , € 12.600,00. Kusken trak desværre ikke vattet da efter at være i spids den sidste 3die del af løbet troede han havde vundet. Bedre gik det ugen efter på PdA dagen løb en flot 2den plads hjem, hvor hesten desuden løb på dagens bedste mellemtider. Præmien € 22.500,00. Nu får hesten en pause inden vi finder et godt løb til ham igen.

Troel Andersen ser ud til at få rigtig god skik på vore heste. LA BELLISSIMA BOKO har startet 2 gange med en 1ste og en 2den plads. Igåt fik han så en flot 1 ste plads på ESKILSTUNA i et 2.640 meter løb. 1.15.1og sek 40.000,00 i præmie. Hesten så godt ud og præsterede et flot løb.

Fredag den 4 ds. løber på Fyn vor halvpart KLUIVERT BOKO/BIRGER JØRGENSEN i løb 2, 2.140 meter med spor 8. Hvis ikke hesten galopperer har den en vinderchance,

Lørdag den 5 ds. løber i Skive KANSAS LOBELL/BIRGER JØRGENSEN i løb 4, 2.060 mtr med spor nr 8, vi tipper en lille trio.

Samme dag på VINCENNES starter IF I TELL YOU/G GELORMINI, startliste kommer først torsdag. Og fredag starter INGENTIE PRIMA/ROCHARD ligeledes på VINCENNES. Også herom nærmere.