Vores halvpart KLUIVERT BOKO/BIRGER JØRGENSEN løb sig til en sikker 1ste plads i fredagens 2 løb på Fyns Væddeløbsbane, Igår lørdag var IF I TELL YOU/ G GELORMINI meget tæt på en sejr i et 2.100 mtr auto på banen i VINCENNES. Det blev til en 2 den plads i tiden 1.11.7.

Vores nyerhvervelse KANSAS LOBELL med BIRGER JØRGENSEN kæmpede bravt i et afdelingsløb i SKIVE hvor den blev nr 3. I et efterfølgende afdelingsløb blev den ligeledes nr 3

Ugen sluttede idag på Vincennes med INGENTIA PRIMA/B ROCHARD hvor det var lige ved at være spids og slut. Ekvipagen blev desværre overrumplet tilsidst og måtte nøjes med 3die plads i ny rekord for 2.100 mtr auto 1.13.2. Hesten ser blændende ud og skal nok klare sig fremover.

På onsdag på BERGSÅKER har TROEL ANDERSEN valgt at starte ELDORADO i løb 6/2.540 mtr auto. Efter dens flotte sejr forleden tør vi godt tippe en god trio med en lille vinderchance.